DA VI SKULLE FINDE EN LØSNING TIL VORES SALON,

var et af kravene at det skulle være brugervenligt og enkelt at arbejde med i det daglige, så vi kan koncentrere os om at yde den bedste service til vores kunder. Vi fortryder ikke valget af Admind, da vi både har fået en rigtig god løsning, men også oplever en engageret og dygtig support når det behøves. Vi er meget tilfredse med Admind. Vi anbefaler gerne Admind og deres løsninger til alle der skal starte en ny salon, eller ønsker at opgradere til en alt-i-en løsning.

Sara og Sissel, Klippestuen S, Frederiksberg

EN BRANCHELØSNING

I din frisørsalon skal der ofte bestilles flere behandlinger ad gangen, der kan udføres af forskellige assistenter. Der skal måske også bookes forskellige stole eller andre ressourcer, der alle skal kunne reserveres i samme booking. Alt dette kan Admind bookingsystem hjælpe dig med, nemt og hurtigt. Dine kunder kan booke online døgnet rundt.

Da vi skulle finde en løsning til vores salon, var et af kravene, at vi skulle kunne håndtere flere selvstændige i én og samme løsning og der var Admind de eneste der kunne. Alle i salonen har deres egen kasserapport og derved også 100% styr på omsætning og regnskab.

Tina & Pernille, Hårlywood, København

Admind CARE til frisøren

Overblik og effektiv arbejdsdag

​Admind giver dig overblik over alle bestillinger i kalenderen. Med et enkelt klik overføres behandlingen fra kalenderen til kassen, og så er det bare et spørgsmål om hvordan kunden vil betale. Varesalg bliver afskrevet på varelageret og ekspeditionen bogføres automatisk i dit regnskab. Nemmere bliver det ikke.

Gavekort – Tilgodebeviser - klippekort

Du har mulighed for at sælge gavekort og lave flere forskellige klippekort på dine behandlinger. Admind holder altid styr på hvor mange klip kunden har tilbage.

Nem lagerstyring

Lagerstyring behøver ikke at være tidskrævende. Ved modtagelse af varer, skal du blot scanne produktets stregkode, og angive det antal du har modtaget. Hvis der er tale om en ny vare, vil Admind i de fleste tilfælde genkende produktet og oprette varen automatisk.

Automatisk bogføring

Med det integreret økonomisystem, bogføres kasserapporten helt automatisk og udgiftsbilag fotograferes med en Bilagsscanner app. Købsfaktura indsættes ved at trække dem med musen fra f.eks. din e-mail indbakke, og er herefter klar for bogføring. Moms kan indberettes til Skat med nogle få klik.

Løn og provision

Du kan nemt beregne medarbejdernes løn og provision, fordi Admind kender deres omsætning og arbejdstider, samt ferie, sygdom, barsel etc. Resultatet overføres til ProLøn og Danløn med nogle få klik.

Din frihed – Vore løsninger

ADMIND OG FRISØRBRANCHEN

Admind har været i frisørbranchen i 18 år, og har derfor en lang erfaring og ekspertise indenfor brugen af computere i salonerne. Vi har altid lagt stor vægt på vigtigheden af at du som frisør har fingeren på pulsen med din bundlinje og de vigtigste regnskabstal som du har brug for at kunne drive din forretning bedst muligt. Men det er blot det basale.
Det har været lige så vigtigt for os, at gøre din hverdag nemmere, ved at du nemt kan styre din kalender og koncentrere dig om det vigtigste, nemlig dit kreative arbejde med dine kunders frisurer.
Hos Admind udvikler vi løbende vores løsninger, så de altid modsvarer aktuelle behov hos vores kunder.

Stender

Vores overgang fra eget skræddersyet system, til brancheløsningen fra Admind har været en positiv oplevelse. Systemet dækker alt hvad vi har brug for og supporten fra Admind er eksemplarisk.
Vi benytter i dag løsningen fra Admind i alle vores 17 butikker og anbefaler det gerne til andre.

Alan Stender, Salon Stender

Park by César Eugenio

Vi har benyttet løsningen fra Admind i mange år og har altid været tilfredse med vores valg.
Admind leverer engageret support og  tilpasninger til tiden.
Vi har valgt en komplet løsning med regnskab og bankintergation, hvor vi sparer en masse tid på administrative opgaver.
Derfor anbefaler vi gerne Admind til vore kolleger i frisørbranchen.

César og Jesper – César Eugenio, Esbjerg & Ribe

LAD OS STARTE EN SAMTALE

Book en demo i dag.

6 + 9 =

Admind ApS

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

Åbent

Man-Fre: 8.30 - 18.00
Lør -Søn: Vagttelefon

Telefon

7020 1876