Admind webshop integration

Er du allerede indehaver af en eller flere fysiske butikker. Har du en webshop eller vil du gerne have en der er fuldt integreret.
Admind kommunikerer dynamisk mellem detailbutik og webshop  i ”real time”. Dermed har du altid et opdateret overblik over dit lager og din forretning.
Admind har udviklet et såkaldt “Open API” til integration med førende webshops på markedet.

Få success med internethandel

Med en webshop kan din detailbutik holde åbent døgnet rundt og samtidigt udvide dit geografiske område uendeligt.

Hos Admind arbejder vi altid på at gøre det nemmere for dig at drive din forretning og automatisere de daglige processer, så du får mest mulig tid til dine kunder. Admind har derfor udviklet en såkaldt API-funktion, der muliggør fuld integration til den tilsluttede webshop.
Vi tilbyder foreløbeigt fuld integration med tre velkendte webshops: nopShop, SUMOshop og WordPress løsningen Woocommerce, der alle udbydes og serviceres i samarbejde med kompetente partnere på området. Dette betyder at vores kunder bliver hjulpet godt igang med opstart og drift af den valgte webshop.

Administrationen samlet ét sted
Med Admind Webshop er administrationen af din webshop samlet ét sted – I Admind! Du opretter blot alle dine varer med produktoplysninger, som varianter, beskrivelser, priser og billeder én gang, og vælger derefter de varer, som skal vises på webshoppen. Når en kunde bestiller en vare vil bestillingen automatisk blive oprettet som en salgsordre. Når du bogfører salgsordren, vil pengene automatisk blive trukket fra kundens konto, og dit aktuelle lager vil blive opdateret. Det er nemt, enkelt og effektivt.

3-vejs kommunikation
Er du allerede indehaver af en fysisk butik eller flere, kommunikerer butik, webshop og Admind med hinanden i ”real time”. Dermed får du ægte 3-vejskommunikation. Det betyder:

  • Et fælles kundekartotek, hvorfor du har adgang til kundens købshistorik, uanset om købene er foretaget i den fysiske butik eller i webshoppen
  • Et fælles varelager, så du har overblik over, hvad du har på lager (det er muligt at differentiere priserne på dine vare solgt fra henholdsvis butik og webshop)
  • At varesalg fra din butik og webshop automatisk bogføres i dit finansregnskab

Udbydere af webshopløsninger
Kontakt en af vores forhandlere, de leverer integrerede webshopløsninger i et gennemført design, som understøtter dit brand og dine produkter, og som indeholder de funktioner, der sikrer dig det bedst mulige salg.

LAD OS STARTE EN SAMTALE

Book en demo i dag.

13 + 4 =