Admind Webshop

Admind Webshop

Få succes med internethandel
Har du de rigtige produkter til de rette priser? Så er der et enormt potentiale i at gå online med din butik og åbne en webshop.

Hos Admind arbejder vi altid på at være på forkant med den generelle udvikling i forskellige brancher og i samfundet i øvrigt. Derfor har vi opbygget en fleksibel løsning, der tilgodeser én af tidens helt store tendenser – internethandel. Løsningen kalder Admind Webshop, og den består af en fuld integration af Admind i én af de to stærke webshopløsninger, nopShop og SumoShop. Med Admind Webshop får du det perfekte fundament til at starte din egen virksomhed og gøre den til en succes.

Administrationen samlet ét sted
Med Admind Webshop er administrationen af din webshop samlet ét sted – I Admind! Du opretter blot alle dine varer med produktoplysninger, som varianter, beskrivelser, priser og billeder én gang, og vælger derefter de varer, som skal vises på webshoppen. Når en kunde bestiller en vare vil bestillingen automatisk blive oprettet som en salgsordre. Når du bogfører salgsordren, vil pengene automatisk blive trukket fra kundens konto, og dit aktuelle lager vil blive opdateret. Det er nemt, enkelt og effektivt.

3-vejs kommunikation
Er du allerede indehaver af en fysisk butik eller flere, kommunikerer butik, webshop og Admind med hinanden i ”real time”. Dermed får du ægte 3-vejskommunikation. Det betyder:

 

  • Et fælles kundekartotek, hvorfor du har afgang til kundens købshistorik, uanset om købene er foretaget i den fysiske butik eller i webshoppen
  • Et fælles varelager, så du har overblik over, hvad du har på lager (det er muligt at differentiere priserne på dine vare solgt fra henholdsvis butik og webshop)
  • At varesalg fra din butik og webshop automatisk bogføres i dit finansregnskab

 

Udbydere af webshopløsninger
Admind A/S samarbejder med de to udbydere, 2Bdesign og SumoShop. Udbyderne leverer de integrerede webshopløsninger i et gennemført design, som understøtter dit brand og dine produkter, og som indeholder de funktioner, der sikrer dig det bedst mulige salg.

Læs mere om 2Bdesign og deres løsninger

Læs mere om Sumoshop og deres løsninger