Admind webshop integration

Vil du forøge dit salg med en webshop? Så har vi den helt rigtige løsning til dig. 
Med en integreret Webshopløsning får du samlet din administration i én løsning.
Det giver dig en tidsbesparelse og et bedre overblik over dine kunder og dit varelager.

Få success med internethandel

Med en webshop kan din forretning holde åbent døgnet rundt, så dine kunder kan handle når det passer dem bedst. Samtidigt kan du udvide dit geografiske salgsområde. Er du indehaver af en eller flere fysiske butikker og ønsker dig en webshop, som kommunikerer direkte med din POS løsning, så har vi den rigtige løsning for dig.

Med en integreret Webshop får du følgende fordele:

  • Et fælles kundekartotek, hvorfra du har adgang til kundens købshistorik, uanset om købene er foretaget i den fysiske butik eller i webshoppen
  • Et fælles varelager, så du altid har overblik over, hvad du har på lager (det er muligt at differentiere priserne fra henholdsvis butik og webshop)
  • At varesalg fra din butik og webshop bogføres automatisk.

Admind kommunikerer med din webshop gennem et API ( Application Programming Interface), der sørger for dynamisk kommutation mellem Admind og webshoppen i næsten ”real time” således at dit lager altid stemmer.

Vores API understøtter fuld integration med de 4 velkendte webshops: nopShop, SUMOshop, Magento og WordPress løsningen WooCommerce, der alle udbydes og serviceres i samarbejde med kompetente samarbejdspartnere.

Administrationen samlet ét sted
Du opretter alle dine varer med produktoplysninger, priser og billeder i Admind, og vælger derefter de varer, som skal vises på webshoppen. Når en kunde bestiller en vare vil bestillingen automatisk blive oprettet som en salgsordre i Admind. Når du bogfører salgsordren, vil pengene automatisk blive trukket fra kundens konto, og dit aktuelle lager vil blive opdateret. Det er nemt, enkelt og effektivt.

Udbydere af webshopløsninger
Kontakt en af vores forhandlere. De leverer integrerede webshopløsninger i et gennemført design, som understøtter dit brand og dine produkter, og som indeholder de funktioner, der sikrer dig det bedst mulige salg.

LAD OS STARTE EN SAMTALE

Book en demo i dag.

12 + 4 =

Admind ApS

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

Åbent

Man-Fre: 8.30 - 18.00
Lør -Søn: Vagttelefon

Telefon

7020 1876