Admind partnere – fagskolerne

Admind har et fantastisk samarbejde med en række fagskoler, der foruden faglig viden også tilbyder introduktion og undervisning i løsninger fra Admind. De fleste af skolerne benytter selv Admind til den daglige administration og er således erfarne brugere på vores løsninger.

​Viborg Helsepraktik udbyder uddannelser til Lægeeksamineret Fodplejer, Kosmetolog og Wellness Terapeut, Fysiurgisk Massør, Terapeutisk Massør, Sports- og Skadesmassør, Registreret Akupunktør og Zoneterapeut. Foruden Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og Psykologi, tilbydes en bred vifte af kurser indenfor forskellige sundhedsfaglige områder.

Viborg Helsepraktik
Sundhedshuset
Toldboden 1, 4. sal B
8800 Viborg
www.viborghelsepraktik.dk 

På Københavns Fodplejeskole er du i centrum – både mens du studerer, og efter du er uddannet til lægeeksamineret fodplejer.
Under din uddannelse kommer du igennem alle de faktorer, der er vigtige for dig at kende som lægeeksamineret fodplejer.

Københavns Fodplejeskole
Marievej 1B
2630 Tåstrup
Tlf.: 7020 7422
E-mail: info@kbhfodplejeskole.dk

Uddannelsen som kosmetiker på Syddansk Erhvervsskole giver dig viden om kropspleje, teknikker og produkter, der bruges i forbindelse med sundheds- og skønhedspleje. Du får også kendskab til anatomi, fysiologi, dermatologi, ernæring og sundhed samt kemi og erhvervsøkonomi.

Syddansk Erhvervsskole
Mennesker, livsstil og sundhed
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
Tlf.: 7010 9900
E-mail: wellness@sde.dk

Hair Academy tilbyder spændende uddannelse som frisør/hairstylist.

Banegaarden by Hair Academy
Jernbanegade 35
6700 Esbjerg
Tlf.: 2712 1289
E-mail: info@hairacademy.dk