Webshop integration

er udviklet til forskellige webshop løsninger, og er til dig, som søger en løsning, hvor forretning og webshop synkroniseres, herunder varelager, varesalg etc.

Webshop header

Få succes med internethandel

Hos Admind har vi opbygget en fleksibel løsning, der tilgodeser én af tidens helt store tendenser– internethandel. Løsningen er en fuld integration af din webshop i Admind.

Administrationen samlet et sted

Med Admind integreret i din webshop er administrationen af din webshop samlet ét sted – i Admind! Du opretter blot alle dine varer med produktoplysninger, som varianter, beskrivelser, priser og billeder én gang, og vælger derefter de varer, som skal vises på webshoppen.

Salget foregår automatisk

Når en kunde bestiller en vare vil bestillingen automatisk blive oprettet som en salgsordre.Når du bogfører salgsordren, vil pengene automatisk blive trukket fra kundens konto, og dit aktuelle lager vil blive opdateret. Det er nemt, enkelt og effektivt.

Ring hvis du vil vide mere

REST API / Webshop integration

Løsningen er meget fleksibel. Der udarbejdet dokumentation, så webshop leverandører selv kan lave integrationen. Det er derfor meget nemt for alle med en webshop at integrere sig op imod Admind.
Der vil være en tillægspris for dette modul (API).

3-vejs kommunikation

Er du allerede indehaver af en fysisk butik eller flere, kommunikerer butik, webshop og Admind med hinanden i ”real time”. Dermed får du ægte 3-vejs kommunikation. Det betyder 1) fælles kundekartotek, 2) fælles varelager og 3) varesalg fra din butik og webshop bogføres automatisk i dit finansregnskab

Webshop løsninger 

Admind samarbejder med 2Bdesign og SumoShop, som leverer de integrerede webshop løsninger som også indeholder de funktioner, der sikrer dig det bedst mulige salg.