Du får tid til personlig service

En komplet løsning tøj- og skobutikker, smykkeforretninger, brugskunst, m.fl. Bevar fokus på kunderne – lad Admind RETAIL hjælpe dig med administration og bogføring.

Retail x 3 hvid-layer v3

Inkluderet i Admind RETAIL pakken

POS kasseløsning og økonomisystem

Admind RETAIL indeholder ALLE de funktioner en moderne forretning har brug for. Alt i en løsning, og du sparer penge ved kun at betale en licens. Når ALT er integreret, bruges der færre timer til administration. Salg og indkøb bliver automatisk bogført, lageret bliver automatisk bliver opdateret.

Hvis internettet er nede?

Køre din forretning videre – også offline. Du kan stadig gennemføre kasseekspeditioner samt betalinger via din kortterminal.

Kassefunktionen

Kassen kan bruges med eller uden touch funktion. Når et salg er gennemført, gemmes alle transaktioner, så du har mulighed for at følge dine kunders købshistorik.

Ring hvis du vil vide mere

Du får også

Sikkerhed / Nøgletal

Vi hoster din løsning og sørger for sikkerhed, backup og drift samt support. Din POS Kasseløsning ligger i ”skyen”, du kan derfor altid følge med i dagens salgstal. Du kan også se hvordan salget fordeler sig på leverandører, varegrupper, afdelinger og personale.

Webshop integration

Admind RETAIL kan vokse sammen med dit behov. Hvis du ønsker at tilføje flere afdelinger eller en integreret webshop klarer vi nemt det.
Webshop integration

Betaling

Du får en fremtidssikker og lovpligtig løsning, hvor du kan tage imod de nyeste betalingsformer, mobilbetalinger og kontaktløse transaktioner. Kvitteringen kan printes med det samme efter salget.

Regnskab 

Regnskabsprogrammet samler det hele op så der er styr på din økonomi. Der er mulighed for bl.a. automatisk bogføring af regninger. Der er mulighed for at udlæse finansposter.

Tilgængelighed

Du kan bruge Admind på alle de computere som du har behov for. Admind er tilgængelig uanset om du er hjemme, i sommerhuset eller hos din bogholder/revisor.

Kundeloyalitet

Du kan øge kundeloyalitet via kundeklub, rabatordninger m.m. Derudover kan sende nyhedsmail via nyhedsbrevsmodul til alle eller udvalgte kunder, for at øge service og mersalg. Også integration til MailChimp.

Backup

Vi tager dagligt back-up af din løsning på vores servere. Du kan bruge på alle de computere som du har behov for, om det er hjemme, sommerhus eller bogholder/revisor.

Hør hvad vores kunder siger