POS kasseløsning der giver dig tid til personlig service

En komplet løsning til tøj- og skobutikker, smykkeforretninger, brugskunst, m.fl. Bevar fokus på kunderne – lad Admind RETAIL hjælpe dig med administration og bogføring.

Retail x 3 hvid-layer v3

Admind RETAIL

Er du butiksindehaver eller lignende? Se vores løsning med POS kassefunktion – med og uden touch-funktion. Du kan altid følge med i salgstal, medarbejdere, afdelinger, tjekke lagerbeholdningen og bestille nye varer, uanset hvor du er. Herudover får du en komplet regnskabsløsning, hvor du kan lave alt bogføring og årsregnskab som vedrører din forretning. Så behøver du kun én løsning!Inkluderet i Admind RETAIL pakken

POS kasseløsning og økonomisystem

Admind RETAIL indeholder ALLE de funktioner, en moderne forretning har brug for. Alt-i-en løsning, og du sparer penge ved kun at betale en licens. Når ALT er integreret, bruges der færre timer til administration. Salg og indkøb bliver automatisk bogført, lageret bliver automatisk bliver opdateret.

Hvis internettet er nede?

Kører din forretning videre – også offline. Du kan stadig gennemføre kasseekspeditioner samt betalinger via din kortterminal.

Kassefunktionen

Kassen kan bruges med eller uden touch funktion. Når et salg er gennemført, gemmes alle transaktioner, så du har mulighed for at følge dine kunders købshistorik.

Ring hvis du vil vide mere

Hvad er et POS-kassesystem?

Et POS (Point of Sale) kassesystem fungerer nøjagtigt som et almindeligt kasseapparat. Bare smartere. Forskellen er, at systemet er et digitalt kasseapparat, der er direkte koblet op på dit lager. Du kan derfor hele tiden følge med i, hvad dine kunder køber, hvilke varer der er udsolgt, eller hvilke du snart skal have bestilt nye hjem af. Med systemet kan du også nemt genbestille udsolgte varer og konstant holde gang i forretningen.

Undgå svind med smart betalingssystem

Det er nok de fleste butiksejere, der kan nikke genkendende til, at de mindst én gang har oplevet, at penge eller varer pludselig forsvinder. Uden at det kan forklares. Det kan også ske, at varer ender med at blive udsolgte, fordi det er svært at holde overblikket på de travle dage. Men med det helt rette kasse- og betalingssystem, så går svind ikke længere ubemærket hen. Vores POS-kasseløsning har et indbygget lagerstyringsmodul, så du hele tiden – live – kan følge med i, hvordan det står til med din lagerbeholdning. Så slipper du også for at skulle rende ud på lageret midt i den travle butikstid, for at tjekke om I har en bestemt skjorte i str. M. Slå det op i systemet og giv hurtigt din kunde besked.

En nem POS løsning for ansatte & ejere

Hos Admind går vi op i at tilbyde et produkt, der matcher vores kunders krav. Det betyder, at brugerfladen for systemet er nemt tilgængelig – for både ejer og ansatte. Det er til at forstå og med få klik kan du gå fra at udføre den daglige bogføring til i stedet at tjekke den nuværende lagerbeholdning og bestille nye varer hjem. Skulle der alligevel opstå spørgsmål undervejs, så tilbyder vi ubegrænset support i vores åbningstider. Selv om lørdagen.

Hvilke fordele er der ved et POS-kassesystem?

Har du nogensinde oplevet problemer med, at kassebeholdningen ikke stemte overens med din varebeholdning? Det kan tage enormt mange af din virksomheds og ansattes ressourcer at holde det fornødne overblik for at undgå sådanne fejl. Men måske det sker alligevel, og du har svært ved at sætte en finger på, hvor problemet mon ligger? Med et POS-kassesystem kan du nemmere få skabt netop dét overblik. Du får med Adminds POS-kassesystem en skærm med eller uden touch-funktion, hvor du nemt selv kan oprette dine ønskede funktioner. Du kan oprette lige så mange funktioner, du ønsker, i de farver du ønsker, så du nemt kan slå dine kunders køb ind og følge med i din nuværende lagerbeholdning.

Et betalingssystem med alle de nødvendige muligheder

Med Adminds RETAIL løsning får du et betalings- og kassesystem, der er fuldt integreret med vores brugervenlige økonomisystem, OFFICE. RETAIL indeholder alle de funktioner, som en moderne virksomhed kan have brug for, og så kan du slippe for at skulle bruge tid (og ikke mindst penge) på at sætte dig ind i funktionerne i flere forskellige programmer. Med denne systemkombination vil du hurtigt opdage, hvor meget tid du sparer ved, at systemet automatisk bogfører alt fra salg og indkøb med mere.

Så nemt kan du skifte til vores betalingssystem

Hvis du i dag bruger et andet system i butikken, så virker det måske uoverskueligt at skulle skifte til noget helt nyt. Noget nyt som både du og dine ansatte skal lære at kende. Men vi vil hjælpe dig sikkert igennem skiftet. Eftersom vi altid gerne skræddersyer vores system, så kan du få lige præcis de funktioner, du har behov for. Der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er.

Du får også

Sikkerhed / Nøgletal

Vi hoster din løsning og sørger for sikkerhed, backup og drift samt support. Din POS Kasseløsning ligger i ”skyen”, du kan derfor altid følge med i dagens salgstal. Du kan også se, hvordan salget fordeler sig på leverandører, varegrupper, afdelinger og personale.

Webshop integration

Admind RETAIL kan vokse sammen med dit behov. Hvis du ønsker at tilføje flere afdelinger, eller en integreret webshop, klarer vi nemt det.
Webshop integration

Betaling

Du får en fremtidssikker og lovpligtig løsning, hvor du kan tage imod de nyeste betalingsformer, mobilbetalinger og kontaktløse transaktioner. Kvitteringen kan printes med det samme efter salget.

Regnskab 

Regnskabsprogrammet samler det hele op, så der er styr på din økonomi. Der er mulighed for bl.a. automatisk bogføring af regninger. Der er mulighed for at udlæse finansposter.

Tilgængelighed

Du kan bruge Admind på alle de computere, som du har behov for. Admind er tilgængelig, uanset om du er hjemme, i sommerhuset eller hos din bogholder/revisor.

Kundeloyalitet

Du kan øge kundeloyalitet via kundeklub, rabatordninger m.m. Derudover kan du sende nyhedsmail ud via et nyhedsbrevsmodul til alle, eller udvalgte kunder, for at øge service og mersalg. Også integration til MailChimp.

Backup

Vi tager dagligt back-up af din løsning på vores servere. Du kan bruge på alle de computere, som du har behov for, om det er hjemme, sommerhus eller bogholder/revisor.

Hvad koster Adminds POS-kassesystem?

Inden for POS løsninger tilbyder vi to produkter. Du kan enten nøjes med vores RETAIL system sammen med OFFICE, vores regnskabsløsning. Eller du kan vælge også at have en webshop tilknyttet.

Tilknyt en webshop, hvis du vil booste dit salg

Kan du mærke, det går godt i butikken? Sælger du de rette produkter til de rigtige priser? Så vil vi stærkt anbefale, at du også får tilknyttet en webshop til din forretning. I dag er internethandel næsten mere udbredt end besøg i fysiske butikker. Så hvis du kan tilbyde dine kunder begge dele, så får du den rigtige hjælp her. Med i denne løsning får du naturligvis de samme fordele, men ydermere har du en webshop med automatisk synkronisering af dine salg, automatisk lagerregulering og en masse andet. Denne løsning koster 895 kroner om måneden.

Admind RETAIL & OFFICE for dig ønsker nem administration af din forretning

Hvis du ønsker bedre at kunne håndtere administrationen af din virksomhed, spare penge på en ekstern bogholder og have et bedre overblik. Så anbefaler vi denne løsning, hvor du blandt andet har et kundekartotek, leverandørkartotek, lagerstyring, tilgodebevis og meget mere. Løsningen koster 495 kroner om måneden.

Derfor skal du vælge Adminds RETAIL løsning

Vi ved godt, at der findes et tons af løsninger, når du skal have styr på betaling, lagerholdning, kundeloyalitetsprogrammer og ikke mindst regnskabet. Dog findes der ingen andre, der formår at kombinere bogføringsdelen med eksempelvis kalender, lagerstyring med videre. Dét får du hos Admind. Så selvom du de sidste mange år har benyttet dig af et eller flere andre systemer. Så vil du med vores komplette løsning opleve mere overblik og have bedre styr på din forretning.

Priser

Tryk på en løsning for mere info:

Standard

Kundekartotek – Nyhedsbrev/mail – Gratis opdateringer – Ubegrænset back-up – Ubegrænset support – Mulighed for tilpasninger – Tilgængeligt offline – Kasse – Leverandørkartotek – Lagerstyring og indkøbsforslag – Gavekort, tilgodebevis, bonus – Økonomi / Statistikker – Udlæsning af finansposter – Regnskabsprogram inkl. – Finansmodul – Salgsmodul – Indkøbsmodul – Bilagsscanner-App (digital arkivering).

Standard

Kundekartotek – Nyhedsbrev/mail – Gratis opdateringer – Ubegrænset back-up – Ubegrænset support – Mulighed for tilpasninger – Tilgængeligt offline – Kasse – Leverandørkartotek – Lagerstyring og indkøbsforslag – Gavekort, tilgodebevis, bonus – Økonomi / Statistikker – Udlæsning af finansposter – Regnskabsprogram inkl. – Finansmodul – Salgsmodul – Indkøbsmodul – Bilagsscanner-App (digital arkivering).

Ekstra i denne løsning

Webshop med automatisk synkronisering af salg – automatisk – fakturering i finansmodul – automatisk lagerregulering – Samme kundekartotek = Admind – Opret/vedligehold produkter i Admind – NopShop integration til Facebook – NopShop integration til MailChimp.

Oprettelse af database fra 1.000,00 kr.

Oprettelse og opstart med konsulentbesøg fra 5.000,00 kr.