Folkekirkens Nødhjælp (FKN) anvender en logistik løsning fra Admind.

Folkekirkens Nødhjælp (FKN) er en nødhjælpsorganisation, der bl.a laver minerydning ,udviklingshjælp og katastrofehjælp i Afrika, Mellemøsten og Asien. FKN arbejder pt. i 18 lande og er finansieret af donationer fra større internationale aktører som Danida, EU, UNHCR, USAID og andre internationale donorer. For FKN og donorerne er det afgørende, at de tildelte midler anvendes effektivt…

Folkekirkens Nødhjælp (FKN) er en nødhjælpsorganisation, der bl.a laver minerydning ,udviklingshjælp og katastrofehjælp i Afrika, Mellemøsten og Asien. FKN arbejder pt. i 18 lande og er finansieret af donationer fra større internationale aktører som Danida, EU, UNHCR, USAID og andre internationale donorer. For FKN og donorerne er det afgørende, at de tildelte midler anvendes effektivt og man kan dokumentere brugen af midlerne. Transparenthed i brugen af tildelte midler er afgørende for FKN, og FKN’s indkøbsprocedurer er med til at tilsikre dette samt til at minimere korruption og svindel.

Admind som logistiksystem

FKN har i mere end 10 år brugt Admind som logistiksystem. Admind fungerer som en database, hvor man kan finde aktuel information eller uploade ny information om eksisterende eller nye leverandører, produkter, partnere. Derudover kan man oprette indkøbsordre og told/fragtpapirer. FKN får løbende udviklet systemet, så det tilpasses den omskiftelige verden og de behov, der ændrer sig i takt med hvor og hvad FKN er involveret i. Admind anvendes i alle 18 lande.

Løsning tilpasset til FKN’s behov

Stig Schwartz, der arbejder med logistik og indkøb hos FKN og er Admind’s primære kontaktperson, har arbejdet med Admind i alle 10 år. Stig udtaler, at Admind systemet fungerer godt og er samtidig en omkostningseffektiv løsning for FKN.
Man har tidligere arbejdet med andre systemer, men grundet manglende fleksibilitet og høje priser for abonnement og tilretninger, så har man valgt at udbrede Admind løsningen til resten af FKN. Admind løsningen er skræddersyet til FKN og total set er det en langt billigere løsning for FKN end hvad der ellers er på markedet. Stig Schwartz nævner også at Admind A/S altid er lydhøre overfor FKN’s behov og har igennem alle årene haft en konstruktivt og godt samarbejde.