Regnskabs kursus i Admind

For at gøre det nemmere at komme igang eller sikre at du får det fulde udbytte af din Office løsning tilbyder vi nu kurser rundt om i Danmark i marts og maj måned.

Kursus med Admind

Kursus i din regnskabsløsning

Over 80% af vores kunder har adgang til Admind OFFICE, og de fleste er i fuld gang med at bruge det og er glade for det. For at gøre det nemmere at komme igang eller sikre at du får det fulde udbytte af din løsning tilbyder vi nu kurser rundt om i Danmark i maj måned.

Har du behov for undervisning tilbyder vi et kursus i Admind Office. Den lille investering i kurset vil du få mange gange igen i form af sparede bogholderi/revisor omkostninger. Husk din revisor kan også få adgang til din Admind løsning, hvis du giver tilladelse til det.

Kurset er for dem som vil bogføre i Admind og blive lidt klogere på mulighederne i Admind OFFICE. Vi kommer igennem kontoplanen, kassekladden og posteringer. Vi ser også på automatiserede betalinger af bogførte bilag i Admind via bankintegration. Kurset er ikke et bogførings- eller regnskabskursus.

Du får udleveret en manual, og undervisningen foregår i en Admind demodatabase. Du skal også løse en række forskellige opgaver, så du får det maksimale ud af kurset. Vi afholder kursus for max. 10 deltagere af gangen.

Husk at medbringe PC, da der skal løses opgaver på kurset.

Pris kr. 1.995,- inkl. undervisning, kursusmateriale og forplejning.