ServiceIT.

Da vi hos ServiceIT skulle have ny IT-løsning til vores forretning og webshop, ville vi have et nemt, overskueligt og brugervenligt program, som kunne give vores medarbejderne et hurtigt overblik. Med Admind RETAIL gik vi fra en meget tung og ufleksibel løsning, til en nem og overskuelig løsning, som dækker hele vores behov fra butik…

ServiceIT front

Da vi hos ServiceIT skulle have ny IT-løsning til vores forretning og webshop, ville vi have et nemt, overskueligt og brugervenligt program, som kunne give vores medarbejderne et hurtigt overblik.

Med Admind RETAIL gik vi fra en meget tung og ufleksibel løsning, til en nem og overskuelig løsning, som dækker hele vores behov fra butik til kontor.

Vi kan nu tilbyde vores medarbejdere en løsning, som holder styr på vores varelager og vores regnskab. Det er nemt at trække statistikker, så vi har et godt overblik når vi skal forhandle med vores leverandører. For os har skiftet til Admind RETAIL betydet et mere overskueligt lager, bedre overblik og tidsbesparelser på det administrative.