Kunde CASES

Her kan du få et hurtigt overblik, over hvilke fordele vores kunder har fået, efter de er begyndt at bruge Admind

 

ServiceIT

Da vi hos ServiceIT skulle have ny IT-løsning til vores forretning og webshop, ville vi have et nemt, overskueligt og brugervenligt program, som kunne give vores medarbejderne et hurtigt overblik. Med Admind RETAIL gik vi fra en meget tung og ufleksibel løsning, til en nem og overskuelig løsning, som dækker hele vores behov fra butik til kontor. Vi kan nu tilbyde vores medarbejdere en løsning, som holder styr på vores varelager og vores regnskab. Det er nemt at trække statistikker, så vi har et godt overblik når vi skal forhandle med vores leverandører. For os har skiftet til Admind RETAIL betydet et mere overskueligt lager, bedre overblik og tidsbesparelser på det administrative.

ServiceIT
ShipShape

Vi har hos ShipShape pr.1/2-2017 skriftet til Admind, og har været utrolige glade for den service vi har modtaget i hele forløbet med hjælp af oprettelse af varer, leverandører m.m. Vi har oplevet at kasse systemet er nemt af bruge og det har givet os et godt overblik over vores lager beholdning. Vi har løbende oplevet at Admind har lyttet efter vores ønsker og behov og har forsøgt at finde den bedste løsning til netop vores virksomhed. Vi oplever en hurtig respons når vi tager kontakt med et problem, og føler at der bliver lyttet og arbejdet på at finde en løsning.

ShipShape

Jeg har valgt Admind CARE i mine saloner, fordi jeg har behov for en stabil løsning som ikke går ned. Samtidig har jeg brug for en løsning der er intuitiv at bruge, da jeg har mange assistenter og elever som skal bruge løsningen i mine saloner. Det har også været vigtigt for mig, at brugerfladen på online booking er nem for mine kunder at bruge, og at de nemt kan skifte imellem hvilken af salonerne de vil booke tid i. Jeg har med Admind CARE fået en løsning, hvor jeg med få klik kan flytte mine medarbejdere imellem salonerne, hvis der skulle være behov for det. Det er samtidig et stort plus for mig, at både min bogholder og revisor kan få direkte adgang regnskabet uden en merpris.

Da vi skulle have nyt kassesystem til vores forretning, var det vigtigt for os, at vi på den lange bane kunne udvide med flere forretninger samt webshop, sådan en løsning kunne Admind tilbyde os, og så til en fornuftig pris. Med Admind RETAIL kan vi se lagerbeholdning og forskellige størrelser i begge vores forretninger, dette gør at vi give kunden en bedre kundeservice. Når der kommer ordre i webshoppen, får vi besked på skærmen med det samme, så vi hurtigt kan få plukket de varer som skal sendes afsted til kunden og vi kan sågar selv bestemme, hvilket lager som varen skal trækkes fra. Hvis vi har varer, som ikke sælger så godt i den ene forretning, kan vi med få klik overfører dem til den anden forretning. Rent administrativt har Admind sparet vores bogholder for meget arbejde da alt salg for forretningerne samt webshoppen bliver automatisk bogført i regnskabsprogrammet Admind Office. Tid sparet – betyder penge sparet.

Jeg var på udkig efter en POS løsning, som skulle være nem for mine medarbejdere at bruge og hvor jeg på sigt kunne få tilknyttet en integreret webshop. Efter at have undersøgt markedet for POS løsninger, faldt mit valg på en Admind RETAIL løsning, hvor jeg syntes at jeg ville få meget for pengene, det valg har jeg ikke fortrudt. Jeg er bl.a. overrasket over hvor nemt det er at holde styr på lageret, varer som bliver solgt via webshoppen, bliver automatisk trukket fra lageret på sammen måde som de varer jeg sælger i forretningen, det giver mig tryghed at vide, at min webshop altid er opdateret.

Vi havde alle arbejdet med Admind CARE i de saloner vi var ansat i før vi åbnede vores egen salon. Vi havde behov for en løsning, hvor vi som flere selvstændige i samme salon, kunne holde vores regnskaber adskilt – men uden at gøre det besværligt for kunderne. Sådan en løsning kunne Admind tilbyde os. Udover at vi har hvert vores regnskab i én løsning, har Admind mange andre lækre funktioner, vi har bl.a. stor glæde af at have fuld adgang til vores kalender fra telefonen, hvorfra vi både kan oprette, ændre og slette aftaler, samt lave beskrivelser og tage billeder de behandlinger vi har lavet og ligge direkte ind på kundens historik. Supporten hos Admind er helt i top og der bliver lyttet til vores behov.

Jeg havde gennem længere tid, søgt ny løsning til min butik. Det blev Admind RETAIL, da det nemt opfylder alle de behov jeg har. Det er også muligt af få tilrettet programmet, så det passer bedst muligt til virksomheden. Jeg bruger meget statistikker for at holde styr på min virksomhed. Derfor var det meget vigtigt for mit valg af Admind, at disse var meget nemme at trække og arbejde med. Admind Retail er nemt at arbejde med og giver et rigtigt godt overblik.

Jeg er utrolig glad for Admind’s RETAIL løsning, jeg har brugt løsningen i min forretning i Gilleleje siden 2007. Da jeg sidste år stod og skulle åbne yderligere en forretning, var valget naturligt, jeg havde nemlig brug for en løsning som er nem og logisk at bruge og det er Admind. Ydermere giver Admind’s kasseløsning mig et godt overblik over hvilke varer/sæsoner som sælger godt samt hvilke varer der er den bedste avance på. Med Admind RETAIL kan jeg hurtigt få et godt overblik over mit salg, lager og regnskab

Da vi skulle finde en løsning til vores salon, var et af kravene, at det skulle kunne håndtere flere selvstændige i én og samme løsning og der var Admind de eneste der kunne. Alle i salonen har deres egen kasserapport og derved også 100% styr på deres omsætning og regnskab. Med Admind fik vi desuden mulighed for at få lavet en skræddersyet løsning, som har gjort administration og fakturering til leg. Med til online booking fik vi endda en gratis hjemmeside.