Adminds historie

På baggrund af indgående kendskab til frisør- og kosmetologbranchen udviklede vi tilbage i 2009 vores første brancheløsning, som vi kaldte Admind Hair. Produktets udvikling havde gjorde, at det kan anvendes i flere forskellige brancher, så i 2015 omdøbte Admind Hair til Admind Care. Med det overordnede mål at minimere virksomheders administrative opgaver og samtidig skabe styreredskaber, som kunne sikre at vores kunder kan nå deres virksomheds målsætning, har vi løbende bestræbt os på at optimere og udvikle vores produkt. I vores arbejde lægger vi vægt på, at det er vores kunders ønsker og behov, der danner grundlag for vores produkter. Derfor er brugerinddragelse og brugerfeedback nøgleord i forhold til udvikling og optimering.
I dag består hele vores produktportefølje af Admind Care, som findes flere versioner, Admind Retail, Admind Office samt to integrerbare webshop-løsninger.
Det er vigtigt for os, at vores produkter hjælper dig til at forbedre dit driftsresultat, samtidig med at dit administrative arbejde mindskes, så du kan mere tid på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Med venlig hilsen
Jørn Emil Svendsen
Stifter og bestyrelsesformand